Ronaldo markeerde zijn recordbrekende 178e Champions League-optreden

MANCHESTER, Engeland -- Manchester United kan nog steeds laat drama doen. Cristiano Ronaldo in voetbalshirts pakte een blessuretijdwinnaar toen Manchester United van een achterstand kwam om woensdag een gelukkige 2-1 Champions League-overwinning in Groep F op Villarreal op Old Trafford veilig te stellen.

De verbluffende aanval van Alex Telles werd snel genivelleerd, maar ze leken klaar om meer punten te verliezen in Groep F tot Ronaldo's late interventie. Ronaldo speelde de held opnieuw met een 95e minuut - hij kopte een voorzet in het strafschopgebied en zag de bal teruggespeeld hem in een krappe hoek. Old Trafford barstte los van opluchting en vreugde en Ronaldo kreeg een gele kaart omdat hij zijn shirt van zijn Manchester United shirts had gescheurd en in het publiek gooide.

Ronaldo is hier om het team van Solskjaer weer op dat niveau te krijgen en hoewel het geen prestatie was om vertrouwen te wekken, kan dat dit seizoen gebeuren.Hij droeg het nummer 7-voetbalshirts dat gelijk was aan het cijfer dat zijn voormalige Real Madrid-teamgenoot Iker Casillas had neergezet toen Manchester United twee weken geleden een schokkende nederlaag leed in Bern, maar hij staat er nu alleen voor en wat een manier om dat te vieren.

Manchester United-aanvaller Cristiano Ronaldo is de regelrechte recordhouder geworden voor de meeste optredens van een speler in de UEFA Champions League. Op 36-jarige leeftijd trok hij zijn Manchester United shirts aan en toonde opnieuw zijn kracht en charme op het veld. Ronaldo markeerde zijn recordbrekende 178e Champions League-optreden. De aanvaller maakte ook zijn 900e cluboptreden in zijn carrière terwijl hij zijn 679e clubdoelpunt scoorde, inclusief onze 95e minuutwinnaar tegen The Yellow Submarine.