Paris Saint-Germain staat met 1-1 gelijk voor Brugge

De eerste ronde van de groepsfase van de Champions League van het seizoen 2021/22 begon en Parijs speelde 1-1 gelijk met Brugge weg. In de 15e minuut droeg Ander Herrera een trui en scoorde een doelpunt, nam de leiding voor PSG, maar stond gelijk met Club Brugge toen Hans Vanaken scoorde in de 27e minuut, waarna geen van beide teams opnieuw scoorde.

In dit spel blijft Parijs achter op Brugge in het aantal schoten (9 tot 16) en het aantal schoten op doel (4 tot 7). Messi, Neymar, die in de nr. 10 voetbalshirts, en Mbappé voor het eerst samen begonnen, maar ze slaagden er niet in hun macht uit te oefenen en geen van hen scoorde doelpunten. In de afgelopen vier seizoenen in de eerste ronde van de groepsfase van de Champions League boekte Parijs slechts 1 overwinning, 1 gelijkspel en 2 nederlagen.

Voormalig Engeland-ster Irving gelooft dat Groot-Parijs de kracht van de backline heeft verzwakt na het ondertekenen van de nummer 30 Paris Saint Germain shirts Messi. Misschien moeten ze hard blijven werken en veel tijd besteden aan het leren kennen van elkaar, zodat ze een perfectere samenwerking op het veld kunnen hebben.