Riyad Mahrez mist een late penalty

Riyad Mahrez miste een late penalty toen Manchester City een achterstand opliep in de titelrace in de Premier League na een 2-2 gelijkspel bij West Ham United op zondag.

Een wedstrijd die in een rauwe sfeer werd gespeeld, culmineerde in het feit dat West Ham-legende Mark Noble een goedkope voetbalshirts droeg dat met zijn kinderen uit de tunnel tevoorschijn kwam om een ​​erewacht te ontvangen na zijn laatste thuisoptreden voor de club, waarbij hij de bewondering van een 60.000 toeschouwers kreeg, die bijna allemaal waren achtergebleven om hun waardering te tonen.

Verdedigende fouten voor het Manchester City voetbalshirts maakten het West Ham al vroeg gemakkelijk toen Jarrod Bowen in de 24e minuut de keeper om de hoek zag komen die naar de opener leidde. Jarrod Bowen pakte een brace in de eerste helft om West Ham een schokkende voorsprong, maar City reageerde met stoten van Jack Grealish in de tweede helft en een eigen doelpunt van Vladimir Coufal.

Maar Grealish die een goedkope voetbalshirts droeg, trok er vroeg in de tweede helft een terug, voordat een eigen doelpunt van Vladimir Coufal City hielp om een ​​2-2 gelijkspel te redden. De Algerijnse vleugelspeler had een kans om de wedstrijd te winnen toen Dawson een penalty toestond voor een trip op Gabriel Jesus, maar Fabianski had het goed geraden door City alle drie de punten te ontzeggen.

De loting betekent dat City goedkope voetbalshirts de Premier League-titel zal winnen met overwinning op Aston Villa op de laatste dag van het seizoen, terwijl West Ham zevende staat, maar nog steeds met een schreeuw om zesde staat, met twee punten achterstand op Manchester United.

Dinsdag speelt Liverpool tegen een ploeg van Southampton die vorige maand in eigen land zes tegen kreeg tegen Chelsea en bij acht andere gelegenheden dit seizoen drie of meer. Als Liverpool dinsdag in Southampton wint, zal City op zijn minst het resultaat van Liverpool tegen Wolves moeten evenaren wanneer ze Aston Villa ontvangen in het Etihad om de titel te garanderen.