Paulo Dybala verlaat Juventus

Juventus en Lazio speelden met 2-2 gelijk in de wedstrijd geldig voor de 37e speeldag van de Serie A, op de avond die het afscheid markeert van Giorgio Chiellini en Paulo Dybala van de Bianconeri-kleuren.

Door dit gelijkspel hebben de Bianconeri nu 70 punten uit 27 wedstrijden, maar ze staan ​​nog steeds op de vierde plaats terwijl de Biancocelesti op de vijfde plaats staan ​​met 63 punten.

De eerste helft, waarin Juve goedkope voetbalshirts een 2-0 voorsprong nam dankzij doelpunten van Dusan Vlahovic en Alvaro Morata, werd overschaduwd door het vertrek van Chiellini, die na 17 minuten het veld verliet bij zijn laatste thuisoptreden voor de volgende club. bijna twee decennia dienst. we zagen dat Chiellini net zoveel minuten in het spel onderging als jaren dat hij bij Juventus doorbracht.

Juventus begon slecht aan de tweede helft. Dit doelpunt ontstond uit een hoekschop van Cataldi vanaf de linkerkant van het Juventus-doel. Patric die een goedkope voetbalshirts droeg, stuurde de bal in de verre paal en raakte vervolgens Sandro's voeten. Hij was machteloos om de snelheid van de bal te voorkomen 2-1

Lazio's gelijkspel arriveert in volledig herstel, Juve's herstart waarbij Cuadrado wordt gestopt door Zaccagni, Lazio's counter-restart, Basic eindigt met kracht, Perin met goedkope voetbalshirts afgewezen en Sergej Milinkovic-Savic plaatst zich onder de lat voor de 2-2 finale.

Het resultaat, althans voor het Juventus voetbalshirts, was ondergeschikt om ervoor te zorgen dat Chiellini, een van de besten die ooit deze verdomde sport heeft gespeeld en de aanvoerder van de club sinds 2018, het afscheid krijgt dat hij zo verdiende. Hetzelfde geldt voor Dybala

Het zal interessant zijn om te zien waar Dybala vervolgens tekent, en of hij bij dezelfde club als Pogba terechtkomt, of dat het paar gewoon elkaar kruist in Turijn als de Fransman arriveert en de Argentijn vertrekt.